mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Beauty: Infuus boordevol vitaminen @ Lightfalls Cosmetic Clinic

Hallo mums,  Jullie hebben het mss wel in TV Familie gelezen dat enkele weken geleden de nieuwste beautytrend vanuit Amerika, rechtstreeks in Melle ben gaan uittesten.  Geen dure zalfjes of spectaculaire ingrepen, maar een infuus boordevol vitaminen.  

 

e7b85437-8ac3-4723-acf3-84ed2804251b.JPG

Deze infusen bevatten een mix van vitaminen, mineralen, antioxidanten en elektrolyten.  Er zijn verschillende samenstelling, afhankelijk wat je nodig hebt.  Zo kan je veroudering tegen gaan door cellen van binnenuit te vernieuwen de verzuring van je spieren na het sporten te verminderen.  Er is ook een infuus voor de zenuwcellen vh brein.  Ik heb het Impressive- infuus getest.  

Als je zwanger bent is zo'n behandeling af te raden.  Een te hoge dosis vitaminen is nooit goed. Ook mensen met hartproblemen laten dit beter aan zich voorbij gaan. Verder heeft iedereen er baat bij.  Ik ben niet gek op naalden, maar als het moet dan moet het ;-)  Na het inbrengen van het infuus heb ik een uurtje gerust.  De dag zelf voel je nog niets, buiten vaak naar het toilet gaan omdat je toch 1L vocht hebt binnen gekregen.  

Waarom een infuus hoor ik je denken en  niet dagelijks een pilletje.  Wist je dat er maar iets meer dan 30% in je lichaam blijft hangen van "pilletjes"?  Een infuus gaat meteen in je bloed en daar blijft meer dan 50% van hangen in je lichaam.  Waarom ik het heb uitgetest?  Omdat ik veel reis en een hectisch leven heb en soms de vermoeidheid toeneemt.  Ook mijn jongste zoon heeft soms nog onderbroken nachten.  En dat weegt dan door.  In USA is het een echte hype, daar ligt gewoon elke mum, zakenvrouwen en sportmannen aan een infuus.  

Ik voelde me de dag nadien uitgerust en toch wat meer energie.  Het kan nooit geen kwaad je lichaam eens een extra boost te geven.  We komen door onze voeding en al die pesticiden en hormonen heel wat vitaminen te kort dat ons lichaam normaal uit de voeding kan halen.  Maar we moeten niet rond de pot draaien.  Alles is bijna gemanipuleerd en belangrijke vitaminen gaan zo verloren.  Of je moest puur Bio leven en dan nog krijg niet meer al de juiste dingen alleen via voeding binnen.  afgelopen winter was de armste maand qua zon, dat vol vitamine D zit.  Veel mensen geraken hierdoor vermoeid of down.  Zon is een energiebron dat iedereen nodig heeft.

De infusen zijn samengesteld door Dr. George.  Een arts die in USA gestudeerd heeft en dit mee naar België heeft gebracht en Nederland.  Dr. George is gespecialiseerd in anti agin en loopt over van passie en know how.  Ik heb de kans gehad even met hem te praten en neem zijn good advice zeker ten harte.  

Voor meer informatie kan je terecht bij: Lightfalls cosmetic-clinic te Melle 09.330.22.52

 

Facetune_30-01-2018-12-38-14.JPG
image1.jpeg
Nieuw bij HelloFresh: de Quick & Easy box

Nieuw bij HelloFresh: de Quick & Easy box

New lay-out en webshop

New lay-out en webshop

0