mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Nieuw bij HelloFresh: de Quick & Easy box

Nieuw bij HelloFresh: de Quick & Easy box

IMG_7319.JPG

Hello Mums, Deze week ben ik op kookworkshop geweest van HelloFresh. En dat het leuk was!  Een super gezellige groep die de nieuwste box van HelloFresh mochten uittesten.  De Quick & Easy Box is gemaakt om binnen de 25min. een gezond gerechtje op je bord te toveren.  

IMG_7311.JPG

We konden uit 2 gerechtjes kiezen en we moesten een teammaat kiezen.  Mijn partner in crime was Marie Van Leemput, mama van 2 boys uit Antwerpen. We zijn voor het broodje omelet gegaan met slaatje. ipv de pasta.  Als echte #masterchef mums gingen we de strijd aan.  Natuurlijk mooi binnen de tijd. Het was een geslaagde avond en natuurlijk super leuk de nieuwe boxen te leren kennen van HelloFresh.  

Ik ben persoonlijk een fan van het systeem HelloFresh.  Het is super voor mensen met een overvolle agenda die toch gezond, gevarieerd en toch lekker willen eten.  De Quick & Easy box is beschikbaar voor 1 tot 6 pers.  In de boxen zitten 3 maaltijden.  Elke maaltijd komt op 7,17€ per persoon per maaltijd.  Het voordeel is dat je al de ingrediënten bij de hand hebt, geen extra kosten maakt als je toch nog even moet gaan winkelen. ;-) Want je komt dan altijd met meer naar huis dan waarvoor je naar de winkel was gegaan.  Ik zou het persoonlijk niet elke week doen, maar het is een perfecte oplossing voor als ik drukke weken op mijn agenda heb staan.  Ik ben fan.

Hebben jullie ervaring met HelloFresh?  Of zijn jullie niet echt voor dit systeem?

 

 

Emma

Emma

Beauty: Infuus boordevol vitaminen @ Lightfalls Cosmetic Clinic

0