mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Rookmelders voor in de kinderkamer

Rookmelders voor in de kinderkamer

Rookmelders: een noodzakelijk kwaad voor elk interieur. Ook al zien de meeste rookmelders er niet uit, elk huis heeft er enkele nodig. Blabloom, de webwinkel met veilige kinderproducten, presenteert vanaf dit seizoen een gamma rookmelders voor de kinderkamer: veilig, klein, maar vooral leuk. 

Flow Amsterdam wil het leven van ouders veilig en gemakkelijk maken, maar vooral ook leuk. Veiligheid is prioriteit; net daarom kiest Flow Amsterdam voor optische rookmelders. Optische rookmelders zijn speciaal ontwikkeld voor het vroegtijdig ontdekken van smeulend vuur en dichte rook. Een luid alarmsignaal klinkt zodra er rook wordt gedetecteerd. De rookmelders werken op batterijen; de ingebouwde lithium batterij gaat maar liefst 10 jaar mee. Alle rookmelders zijn gemakkelijk te testen en voldoen aan de nieuwste Europese veiligheidsnorm 14604 voor rookmelders.
 

Het leuke aan deze rookmelders is dat ze leuk staan in een kinderkamer of speelkamer.  Ze kunnen zelfs gebruikt worden in een speelhoek in de living of keuken.  Van een klein schattig huisje tot een speelse uil.  Verdrinken en vuur zijn mijn 2 grootste angsten in een huis met kinderen. Wat vinden jullie van deze schattige rookmelders?  Neem zeker een kijkje op BLABLOOM.

Love Mum Griet

 

 

8717953275691_preview.jpeg
EB_8717953275691F1_preview.jpeg
EB_8717953275684G_preview.jpeg
EB_8717953275646D_preview.jpeg
Lifestyle: STOP MET PLASTIC

Lifestyle: STOP MET PLASTIC

Emma

Emma

0